O meni

Preden začnem pisati, kdo sem in kaj počnem, bi rada poudarila, kaj nisem. Kuharica! Čeprav je ta blog namenjen hrani in pripravi jedi, ga pravzaprav pišem bolj kot podporo ostalim hobijem, ki se na nek način tukaj prepletajo.

Prvi je fotografija, ki me navdušuje zadnjih nekaj let in lahko rečem, da si življenja brez fotografiranja ne predstavljam.  Več o fotografiji si lahko preberete na moji spletni strani www.jrp-studio.com ali mi sledite na Facebooku https://www.facebook.com/jrpstudio.

Poleg fotografije je tu še glasba… Nekaj let sem obiskovala urice jazz in pop solo petja. To so bila zame nadvse “terapevtska” leta, saj sem imela preizkušnje vsakič, ko je bilo treba na oder.  V vsem tem času smo s prijatelji ustanovili še “hobi bend” Unitisti, s katerim sicer nismo ultra dejavni, tu in tam pa imamo še kakšen koncert.

Z možem in njegovim bratom smo bili aktivni tudi v “projektu” Diffused World, kjer smo posneli nekaj priredb popularnih pesmi kot tudi avtorske komade.

V življenju me bo zelo verjetno pritegnilo še marsikaj in počela bom stvari, za katere danes mogoče niti ne vem, da obstajajo. In to me veseli :)

Pozdravček,
Jasmina

Komentiraj: